...
logo


presentation
studio

I Presentation Studio kommer vi hele vejen rundt om det professionelle onlinemøde eller webinar. Både i forhold til det tekniske setup med lys og lyd, hardware og software. Og i forhold til performance, præsentationsteknik og facilitering af det gode onlinemøde.

kom 360-grader rundt om det effektive online-møde

Det tekniske setup

Vi rådgiver og træner kunderne i at optimere teknikken, så de brænder bedst muligt igennem på skærmen. Hvad enten det er på hjemmekontoret med en PC – eller om fokus er at bygge og benytte et professionelt onlinestudie. På hjemmekontoret kan simple ting som en stak bøger under PC’en og pæn skorte gøre en kæmpe forskel. Og i onlinestudiet kan for eksempel en teleprompter sikre, at du kigger ind i kameraet og connecter med dine mødedeltagere. Alt det rådgiver vi om. Og vi kan sågar se på jeres lokation, bestille udstyret og installere det hos jer. Plug and play.

web-kameraet er din ven!

Det er en helt særlig disciplin at præsentere effektivt online. For den energi vi normalt får ved at være fysisk sammen med andre, den kommer ikke naturligt til os, når vi sidder alene foran skærmen. Hvis du ikke er bevist om det – og træner det – så er der store risiko for, at du ikke brænder igennem skærmen. Det lærer vi dig at lave om på. Vi lærer dig, at kameraet er din ven – og hvordan du connecter med dem på den anden side af kameralinsen.

facilitering af online-møder & webinarer

Facilitering af online-møder og webinarer er en tredje disciplin, som også er ekstremt vigtig for effektivitet og trivsel i mange organisationer. Det handler om at engagere deltagerne. Det handler om at styre møderne. Og det handler om at opnå resultater. Vi underviser i at udvikle drejebøger, principper og mødepraksis, der gør faciliteringen effektiv.

{

“Sjældent har jeg oplevet mere relevant input til en aktuel situation, Covid-19 har ændret vores måde at kommunikere på -for bestandigt. Det stiller helt nye krav til måden vi præsenterer vores virksomhed og vores kernekompetencer på overfor nye og eksisterende kunder. Det rammer Mads spot on i sit indlæg for VL35, prokerende, tankevækkende og inspirerende. I er velkomne til at kontakte undertegnede for yderligere info

michael lund
ceo, damstahl

Ønsker du mere information?

Vi er mere end glade for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

 

hvad mener vores kursister

Geske Bittner, Offshore Site Assistant, Ørsted Germany

“I have just participated in the course “Virtual Presentation Skills” that was facilitated 100% online. Mads delivered a great training, he was able to teach me a lot about Virtual Presentation Skills and I have been able to adapt my own training and teaching material and create presentations that delivers the material well and look professional. The course is interesting and entertaining and I can only recommend it to anyone who needs to create presentations online.”

Christian Ruud, COO Pentia

” Workshoppen med Kristian var medvirkende til, at vi efterfølgende performede bedre. Det var lærerigt at få en større bevidsthed omkring do’s og dont’s, samt at få nogle gode redskaber, man efterfølgende kunne arbejde med.”

Helle Fink Løwenstein, Marketing Manager, Guldmann A/S

“I forbindelse med opstart af online træningssessioner for kunder og ikke mindst vores interne on-boarding program har vi haft stor glæde og udbytte af Mads’ viden og ekspertise på området. Mads har inspireret og bidraget til, at vi har flyttet os markant i den sammenhæng. En klar anbefaling herfra.”

Jacob, Advokat Bech-Bruun

“Det er virkelig sjældent at jeg giver topkarakterer til et kursus, men det her kursus har været fantastisk: fem stjerner til Kristian Koch”

Marianne Klercke, Talent Development Consultant TDC Group

“Mads har trænet vores graduates over to dage, som vi afviklede både fysisk og virtuelt. Mads har formået at engagere, inspirere og involvere en stor, divers gruppe af graduates. Da vi evaluerede viste det sig, at vores graduates, der havde siddet sammen på en online-forbindelse i Århus havde være næsten lige så engagerede, som dem der havde oplevet Mads fysisk/live på København-kontoret.
Godt gået!”

Bedre online-møder hos jer?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til online-møder og webinarer… Så lad os booke et online-møde i Teams eller Zoom – så vi virtuelt kan lære hinanden at kende 

kristian koch

kristian@presentation360.dk

61 33 88 33

mads holm iversen

mads@presentation360.dk

42 42 44 00

Dine undervisere

Kristian koch

Jeg har en baggrund som professionel musiker og skuespiller.

Siden 2004 har jeg coachet nogle af Danmarks største artister (f.eks. The Minds of 99), virksomheder, virksomhedsledere og politikere.

Jeg holder workshops, masterclass’ og foredrag om præsentationsteknik og kunsten at komme ud over scenekanten.

Jeg har udgivet den anmelderroste bog: Ud Over Scenekanten og er på trapperne med min anden bog om effektiv fremstilling af præsentationer, der bliver målrettet virksomheder og virksomhedsledere.

Min referenceliste med kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Arla, Lego, Boston Consulting Group, Red Bul, Novozymes, Dansk Standard, Kromann Reuter, Bech-Bruun, IBM…

Kristian@presentation360.dk

61 33 88 33

mads holm iversen

Min uddannelsesbaggrund er cand. scient. pol – og jeg har 20 års erfaring med at udvikle præsentationer, coache og holde kurser.

Jeg har i samlet 5 år arbejdet som taleskriver og præsentationsudvikler for tidligere adm. direktør Hans Skov Chistensen (DI) og adm. direktør Anders Eldrup (Ørsted).

Desuden arbejdede jeg som kursusleder i Dansk Industri og trænede kollegerne i PowerPoint & Præsentationsteknik.

I 2010 stiftede jeg Convinced, hvor jeg har udviklet corporate præsentationer og trænet tusindvis af medarbejdere i PowerPoint & Præsentationsteknik.

Min referenceliste med kunder er lang – og tæller bl.a. Lego, Grundfos, Danfoss, Ørsted, Danske Bank, TV2, Telenor…

mads@presentation360.dk

42 42 44 00