...
logo


presentation
academy

På vores Academy kombinerer vi de bedste kompetencer vi hver især besidder i fire kursusmoduler, der frit kan kombineres efter kundens behov.

Vi afholder både åbne og interne kurser. De interne kurser skræddersyr vi sammen med kunderne. De åbne kurser kan du læse mere om i vores kursusoversigt. 

Vores fire overordnede kursusmoduler

1. struktur & storytelling

Kursusmodul nummer 1 handler om struktur og storytelling – med fokus på hvordan du kan spare tid uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine indlæg. For hvis du minder om det fleste, af dem vi hjælper, så har du ikke oceaner at tid til at forberede dig på dine præsentationer. På dette kursusmodul lærer du, hvordan du meget hurtigt og effektivt opbygger strukturen og storytelling i dine præsentationer, så folk finder det du siger interessant samtidig med, at de husker, det du har sagt. En kæmpe fordel ved at lære vores metoder er, at du vil spare minimum 50% af din forberedelsestid – og du vil føle dig meget mere sikker, når du skal levere dine præsentationer.

2. kropssprog og stemmeføring

Kursusmodul nummer 2 omhandler din performance som indlægsholder. På kurserne får du ærlig, straight-forward feedback, konkrete og operationelle råd til, hvordan du kan optimere dit kropssprog, dit udtryk og hvordan det skal spille med dine budskaber, så du sikrer, at du kommer troværdigt, professionel og fængende igennem med dit budskab om det er foran 10, 100 eller 1000 af lyttere.

3. praktisk powerpoint

Kursusmodul nummer 3 har fokus på dine slides og dine tekniske færdigheder i PowerPoint. På kursusmodulet lærer du teknikker, hvor vi anskuer værktøjskassen som en trappe i forhold til, hvor meget tid du har til rådighed, når du skal forberede præsentationen. Altså – hvilke PowerPoint teknikker kan, skal og bør du benytte, hvis du har 2 minutter, 10 minutter, 1 time eller en hel dag til din rådighed. Et eksempel på en af de lavthængende PowerPoint-frugter er, at du kan overføre en animation, du har lavet til samtlige slides i din præsentation på under et minut.

4. hands-on arbejde med egne cases

Kursusmodul nummer 4 omhandler interaktionen mellem dine slides, og den måde de præsenteres på. Udgangspunktet for kursusmodulet er ekstremt hand-on – for konceptet er at deltagerne forud for kurset fremsender egne præsentationer. Og vi forbereder så forud for kurset konkrete slideforslag, hvor præsentationen optimeres i forhold til design, struktur og storytelling. Og fokus er derefter, hvordan du selv kan lære at mestre, de teknikker som vi foreslår. Det sidste element af kursusmodulet er, at deltagerne prøver at præsentere både originalversionen og den forbedrede version af præsentationen. Og tro os – det gør en verden til forskel.

{

“Mads!
i love it – du er jo genial”

Michael Ingemann Rix Director, LEGO

 

{

“Mads: Sjældent har jeg oplevet mere relevant input til en aktuel situation, Covid-19 har ændret vores måde at kommunikere på – for bestandigt.” 

Michael lund, ceo damstahl

{

“Mads har leveret på højeste niveau.
Han har nytænkt vores måde at lave præsentationer på.”

lars kristian olsen  kundechef, danske bank

Skriv gerne til os 

Hvis du ønsker yderligere information eller et tilbud på et internt kursus hos jer – så skriv gerne til os. Alternativ er du også velkommen til at ringe til en af os.

 

hvad mener vores kursister

Hanne Blume, HR-direktør Ørsted

“På trods af mit jyske sind har jeg givet Mads topkarakterer hele vejen rundt”

Jacob, Bech Bruun

“Det er virkelig sjældent at jeg giver topkarakterer til et kursus, men det her kursus har været fantastisk: fem stjerner til Kristian Koch”

Kristian Motzfeldt, Adm. direktør i Vækstfonden

”Tak for en flot præsentation på vores årsmøde. Mads, du får en meget, meget flot evalueringsscore, som vi sjældent ser! I alt 1200 personer deltog i det, der blev vores 18. og til dato mest succesfulde årsmøde. Det vil jeg gerne takke dig for.”

Christian, Pentia

” Workshoppen med Kristian var medvirkende til, at vi efterfølgende performede bedre. Det var lærerigt at få en større bevidsthed omkring do’s og dont’s, samt at få nogle gode redskaber, man efterfølgende kunne arbejde med.”

Brug for hjælp?

Kontakt os og få personlig vejledning til at vælge lige præcis det kursus der passer bedst til dig eller få hjælp til noget helt andet.

kristian koch

kristian@presentation360.dk

61 33 88 33

mads holm iversen

mads@presentation360.dk

42 42 44 00

udbytte fra vores academy

Vores Presentation Academy fokuserer på, at både du som deltager og din organisation får det maksimale udbytte af den tid og de penge, I bruger på kompetenceudviklingen. 

Dit udbytte

Mere ro og selvtillid når du præsenterer

Skarpere præsentationer 

Reduceret tidsforbrug til fremstilling og forberedelse

Effektive principper for strukturering af indhold

Din virksomhedsudbytte

Bedre medarbejdertrivsel og mindre stress 

Effektiv kommunikation

Højere effektivitet og frigivet tid til andre aktiviteter

Reduceret informationsload 

Dine undervisere

Kristian koch

Jeg har en baggrund som professionel musiker og skuespiller.

Siden 2004 har jeg coachet nogle af Danmarks største artister (f.eks. The Minds of 99), virksomheder, virksomhedsledere og politikere.

Jeg holder workshops, masterclass’ og foredrag om præsentationsteknik og kunsten at komme ud over scenekanten.

Jeg har udgivet den anmelderroste bog: Ud Over Scenekanten og er på trapperne med min anden bog om effektiv fremstilling af præsentationer, der bliver målrettet virksomheder og virksomhedsledere.

Min referenceliste med kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Arla, Lego, Boston Consulting Group, Red Bul, Novozymes, Dansk Standard, Kromann Reuter, Bech-Bruun, IBM…

Kristian@presentation360.dk

61 33 88 33

mads holm iversen

Min uddannelsesbaggrund er cand. scient. pol – og jeg har 20 års erfaring med at udvikle præsentationer, coache og holde kurser.

Jeg har i samlet 5 år arbejdet som taleskriver og præsentationsudvikler for tidligere adm. direktør Hans Skov Chistensen (DI) og adm. direktør Anders Eldrup (Ørsted).

Desuden arbejdede jeg som kursusleder i Dansk Industri og trænede kollegerne i PowerPoint & Præsentationsteknik.

I 2010 stiftede jeg Convinced, hvor jeg har udviklet corporate præsentationer og trænet tusindvis af medarbejdere i PowerPoint & Præsentationsteknik.

Min referenceliste med kunder er lang – og tæller bl.a. Lego, Grundfos, Danfoss, Ørsted, Danske Bank, TV2, Telenor…

mads@presentation360.dk

42 42 44 00