...
logo


Om os

Vi har med Presentation360 sat os for, at lave Danmarks førende præsentationsteknik-virksomhed.

Man kan også kalde det “one stop shop” for folk, som søger den ultimative hjælp til fremstilling af slides og til at komme ud over scenekanten. 

Og navnet Presentation360 siger det hele – vi kommer hele vejen rundt: Fra slides til kropssprog. Fra kurser til individuelle sessioner.

Sammen har vi 40 års erfaring på området og har en referenceliste på mere end 320 virksomheder og organisationer, vi har hjulpet gennem årene.  

Kristian koch

co-founder

Jeg har en baggrund som professionel musiker og skuespiller.

Siden 2004 har jeg coachet nogle af Danmarks største artister (f.eks. The Minds of 99), virksomheder, virksomhedsledere og politikere.

Jeg holder workshops, masterclass’ og foredrag om præsentationsteknik og kunsten at komme ud over scenekanten.

Jeg har udgivet den anmelderroste bog: Ud Over Scenekanten og er på trapperne med min anden bog om effektiv fremstilling af præsentationer, der bliver målrettet virksomheder og virksomhedsledere.

Min referenceliste med kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Arla, Lego, Boston Consulting Group, Red Bul, Novozymes, Dansk Standard, Kromann Reuter, Bech-Bruun, IBM…

Kristian@presentation360.dk

61 33 88 33

Mads Holm Iversen

co-founder

Jeg er cand.scient.pol og har 20 års erfaring med at udvikle præsentationer, coache og undervise.

Herunder har jeg arbejdet fem år som taleskriver og præsentationsudvikler for tidligere adm. direktør Hans Skov Chistensen (DI) og adm. direktør Anders Eldrup (Ørsted).

Desuden arbejdede jeg som kursusleder i Dansk Industri, hvor jeg trænede kollegerne i PowerPoint og Præsentationsteknik.

I 2010 stiftede jeg Convinced, hvor jeg har udviklet corporate præsentationer og trænet tusindvis af medarbejdere i Præsentationsteknik.

Min referenceliste med kunder er lang – og tæller bl.a. Lego, Grundfos, Danfoss, Ørsted, Danske bank, TV2 og Telenor.

mads@presentation360.dk

42 42 44 00