...
logo


presentation
stage

Hvis man vil excellere, når det kommer til præsentationer, taler og tv indslag, så skal langt de fleste arbejde med deres udtryk. Mange overser denne del af præsentationteknik bl.a. fordi det kan være svært at konkretisere, eller fordi mange simpelthen ikke ved, hvordan man skal gribe det an.

Heldigvis er det mere håndgribeligt end mange tror. Med den rette hjælp kan man meget hurtigt gå fra at virke tilbageholden, nervøs, usikker, sørgmodig og kedelig til troværdig, vidende, selvsikker, interessant og fængende.

Presentation stage – koncepter og kompetencer

gør nervøsitet til din ven

Nervøsitet er naturlig, når der er noget på spil. Og det er der, når vi præsenterer. 

Derfor handler det om at gøre nervøsiteten til “din ven”, som du lærer at håndtere, så den faktisk med den rette træning kan gøre dig endnu bedre.

En af kilderne til nervøsitet er, at vi læser publikums reaktion forkert, og tolker dem som negative og kritiske. Det lærer du at lave om på.

En anden kilde til nervøsitet er, at vi er bange for at lave fejl. Men fejl er menneskelige og er et vigtigt brændstof til autensitet og sympati.

Hos mig lærer du bl.a. at benytte en simpel APP, der træner den rette vejrtrækning, når du præsenterer. Og du får en række
strategier, du kan benytte i præsentationssituationen, hvis du føler at nervøsiteten, er ved at “stikke af”


KROPSSPROG = DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV

Dit kropssprog “arbejder for dig” og er effektivt, når måden du står, går og taler på får dig til at brænde igennem som “den bedste udgave af dig selv”.

Og det er med træning af kropssprog lidt som med med fodboldspillere – “hvis du vil være god, kan du ikke nøjes med at spille kamp”.

Med andre ord så kræver det strategier, principper og “indøvede kombinationer”.

Hos mig lærer du bla. hvordan dine arme, overkrop og ben skal bruges til at understøtte dit budskab . Og du træner teknikker, så du selv i pressede situationer virker troværdig og fængende.

EN STÆRK INDLEDNING BOOSTER DIN PERFORMANCE

Hvis dit publikum køber “100% ind på din indledning”, er du “90% i mål”…

Ovenstående er måske nok en lidt forenkelt sandhed – men alligevel rigtig et langt stykke af vejen. For indledningen på din præsentation er afgørende for:

1) Om du som indlægsholder i de første minutter sætter en ramme omkring din præsentation, der er let og logisk for dig at præsentere

2) Om dit publikum forstår, hvad du vil dem – og hvorfor det er relevant for dem at bruge deres tid på at lytte opmærksom på det, du har på hjerte.

Hos Presentation Stage lærer du, hvordan du skærper opmærksomheden og sikrer, at lytterne finder din præsentation interessant. Og du lærer, hvordan du laver en start, der giver ro og overskud.

{

 ”Workshoppen var medvirkende til, at vi efterfølgende performede bedre. Det var lærerigt at få en større bevidsthed omkring do’s og dont’s, samt at få nogle gode redskaber, man efterfølgende kunne arbejde med”

Christian
Pentia

{

 “Det er virkelig sjældent at jeg giver topkarakterer til et kursus, men det her kursus har været fantastisk: fem stjerner til Kristian Koch”

Jacob
Bech-bruun

skriv gerne til mig

Skriv meget gerne til mig, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan skræddersy coaching, der passer til netop dit eller din virksomheds’ behov.

 

hvad mener vores kursister

Christian Ruud, CCO Pentia

” Workshoppen med Kristian var medvirkende til, at vi efterfølgende performede bedre. Det var lærerigt at få en større bevidsthed omkring do’s og dont’s, samt at få nogle gode redskaber, man efterfølgende kunne arbejde med.”

Jacob, Advokat Bech-Bruun

“Det er virkelig sjældent at jeg giver topkarakterer til et kursus, men det her kursus har været fantastisk: fem stjerner til Kristian Koch”

Maria, PLH Arkitekter

“Jeg har oplevet rigtig mange oplæg og undervisning i præsentationsteknik, og dette her er by far det bedste, jeg har været med til. Fagligt, praktisk, målrettet og vel-leveret! “

kun et opkald væk

Er du nysgerrig for at høre mere om den coaching jeg tilbyder, må du endelig ringe eller række ud på mail.

Kristian Koch

kristian@presentation360.dk

61 33 88 33

udbytte af prensetation stage

Coaching og kurser hos Presentation Stage fokuserer på, at både du som deltager og din organisation får maskimalt udbytte af tid og de penge, I bruger på kompetenceudviklingen 

 

Dit udbytte

Mere ro og selvtillid når du præsenterer

Effektive teknikker til at øve dine præsentationer

Praktiske guidelines der forøger din gennemslagskraft

Din virksomhedsudbytte

Bedre medarbejdertrivsel og mindre stress

Fokuseret og effektiv anvendelse af arbejdstid

Din organisation fremstår mere professionel og troværdig

Din underviser

Kristian koch

Jeg har en baggrund som professionel musiker og skuespiller.

Siden 2004 har jeg coachet nogle af Danmarks største artister (f.eks. The Minds of 99), virksomheder, virksomhedsledere og politikere.

Jeg holder workshops, masterclass’ og foredrag om præsentationsteknik og kunsten at komme ud over scenekanten.

Jeg har udgivet den anmelderroste bog: Ud Over Scenekanten og er på trapperne med min anden bog om effektiv fremstilling af præsentationer, der bliver målrettet virksomheder og virksomhedsledere.

Min referenceliste med kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Arla, Lego, Boston Consulting Group, Red Bul, Novozymes, Dansk Standard, Kromann Reuter, Bech-Bruun, IBM…

Kristian@presentation360.dk

61 33 88 33